Konsulenttjenester

Poolia kan vise til solid erfaring og omfattende nettverk innen Finance, IT og Engineering.
Vi driver kontinuerlig oppsøking av dyktige mennesker, og vi sitter på en stor database over konsulenter. Det sikrer at vi til enhver tid kan tilby riktig ressurs, med korrekt kunnskap til rett tid og arbeidsoppgave. Over 30 års erfaring med konsulentutleie for flere tusen selskaper har gitt oss den kunnskapen og erfaringen som kreves for å sikre at du får den rette kompetansen.

Vi har lang erfaring med bemanning og rekruttering innen teknologi- og industribransjen.

IT

IT-kompetanse trengs i bortimot alle bedrifter. Vi hjelper med rekruttering og bemanning.

Behov for personer med lang erfaring og god kompetanse innen regnskap?

Vi har lang erfaring med bemanning og rekruttering innen teknologi- og industribransjen.

IT-kompetanse trengs i bortimot alle bedrifter. Vi hjelper med rekruttering og bemanning.

Behov for personer med lang erfaring og god kompetanse innen regnskap?

Konsulentutleie etter dine behov

Behovet for personale kan komme plutselig. Behov kan oppstå ved økt arbeidsmengde, prosjekter eller ved sykefravær. Da kan innleie fra et bemanningsbyrå være et aktuelt alternativ.

Poolia tilbyr spesialisert kompetanse for både kortere og lengre konsulentoppdrag. Med erfaring i å ansette personer med kompetanse innen våre tjenesteområder siden 1989, vet vi hvem du trenger. Vi hjelper deg raskt å få riktig person på plass. Enten du leter etter en spesifikk kompetanse eller trenger å bemanne en hel avdeling, kan vi tilby skreddersydd konsulentutleie til dine behov.

KVALITETSSIKRET BEMANNINGSPROSESS – VI FINNER KANDIDATEN DU LETER ETTER

Kandidatens CV er viktig, men gir oss ikke hele sannheten. Vi vet at kontekst er avgjørende for hvor bra en person presterer. Derfor gjennomfører vi omfattende tester, som identifiserer drivkrefter og ambisjoner. Vi finner den personligheten som best samsvarer med deres ønsker og krav. Først når det totale bildet er komplett, foreslår vi ikke bare et passende individ. Vi foreslår riktig person.

bemanningsprossessen i poolia
Vi håndterer hele prosessen for å finne den rette konsulenten for din virksomhet. Gjennom Poolias nettverk, digitale kanaler og et kjent merke er ofte den rette konsulenten nærmere enn du kanskje tror.

DIN TRYGGHET I LEIE AV KONSULENTER FRA BEMANNINGSBYRÅET POOLIA

Når du bemanner via Poolia, er det viktig for oss at du føler deg trygg. Derfor har både kunde og konsulent en tydelig kontaktperson hos oss ​​som du alltid kan kontakte.

Poolia tar selvsagt ansvar som arbeidsgiver for våre konsulenter. Du unngår det administrative arbeidet, og kan fokusere på virksomheten din. Dette betyr at vi for eksempel håndterer:

  • Tidsrapportering
  • Administrasjon av lønn
  • Utbetaling av feriegodtgjørelse
  • Arbeidsgiveravgift
  • Sykepenger

Bemanning gjør organisasjonen din ekstra effektiv ved å spare deg for både tid og kostnader. Når du velger å bemanne en av Poolias konsulenter, trenger du ikke bruke tid på både rekrutteringsprosesser og administrativt arbeid.

I tillegg betaler virksomheten din bare for faktiske arbeidstimer. Dette betyr også at du ikke trenger å bekymre deg for ekstrakostnader i fravær av sykefravær, og at du tidlig har et klart kostnadsbilde for hele oppdragsperioden. Så du kan enkelt planlegge for ressursene dine.